Echipamente de protectie iarna - importanta si beneficiile

Echipamente de protecție iarna – importanța și beneficiile

Munca în aer liber presupune un grad mai ridicat de atenție pentru că anotimpurile sunt totalmente diferite. Este responsabilitatea liderilor din industrie să faciliteze desfășurarea muncii de către angajați, punând nevoile lor în prim plan.
Atunci când se lucrează în aer liber, în special la temperaturi scăzute, optezi pentru echipamente de protecție iarnă.


Acestea trebuie să fie utile pentru angajați și să-i protejeze împotriva intemperiilor, pe lângă riscurile asociate locului de muncă. Această protecție înseamnă izolare suplimentară, rezistență la frig și alte caracteristici îmbunătățite.
Există o serie de factori care trebuie luați în considerare atunci când lucrătorii sunt expuși la elemente ce pot fi periculoase pentru aceștia, motiv pentru care este important ca toate companiile să își actualizeze și să aibă o asigurare de construcție și pe timpul iernii.

Haine de lucru de iarna straturi

• stratul 1 – un strat din polipropilenă sau un material similar pentru absorbție, astfel încât să elimini transpirația de pe corp, menținând pielea uscată
• stratul 2 – un strat izolant din materiale de tip lână sau lână polară
• stratul 3 – un strat din nailon sau un material similar pentru a respinge vântul.

Cizme de protecție iarnă

Picioarele pot fi foarte ușor afectate de degerături în timpul iernii. Acest lucru este valabil mai ales pentru lucrătorii care ar putea avea nevoie să stea în zăpadă sau nămol pentru o întreagă zi de lucru. În astfel de condiții cizmele de protecție trebuie să fie rezistente, durabile și de înaltă calitate. Cizme de cauciuc, cu căptușeală din lână, din piele sau cu branturi detașabile sunt cele mai bune pentru munca în condiții de frig.

Mănuși de protecție iarnă

Pentru a proteja împotriva degerăturilor și pentru a vă asigura că munca poate fi finalizată confortabil, o pereche de manusi de protectie iarna este o necesitate în condiții de frig. Există o varietate de opțiuni dintre care puteți alege, deci nu ar trebui să aveți probleme în găsirea unui stil care să se potrivească atât muncii, cât și nevoilor de protecție ale lucrătorilor. Mănușile ar trebui înlocuite în mod regulat pentru a li se oferi cele mai bune condiții angajaților.

Căști de protecție bine căptușite

Căștile de protecție bine căptușite pentru vreme rece ar trebui să fie prevăzute pentru a menține calde capul, gâtul și urechile muncitorilor. În condiții de frig extrem ar trebui luată în considerare o acoperire completă din flanelă sau tricot.

Ochelari de protecție

Soarele se reflectă pe zăpadă, deci ochii lucrătorului trebuie protejați pentru a preveni orbirea din cauza zăpezii și daunele cauzate de razele UV. Ochelarii de protecție polarizati, sigilati cu spumă, cu anti-ceață, oferă cea mai bună protecție împotriva luminii puternice.

Așadar, aveți în vedere faptul că angajații dumneavoastră au la dispoziție echipamente de protecție iarnă pentru a lucra fără să-și pună în pericol sănătatea.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *