Politica de confidențialitate – prowear.ro


Conform cerințelor Legii nr.677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, modificată și completată, INTERNATIONAL BUSINESS INTERMEDIATES SRL are obligația de a administra în condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate datele personale pe care ni le furnizați.

 

Informații colectate

Politica se aplică tuturor informațiilor ce sunt colectate sau transmise pe site-ul prowear.ro. În site-ul noastru puteți: comanda produse, transmite solicitări, trimite opinii și pune întrebări, abona la newslettere și accesa alte materiale promoționale. În aceste tipuri de pagini colectăm una sau mai multe dintre următoarele informații:

  • pentru persoane fizice: nume, adresă, număr de telefon și email;
  • pentru persoane juridice: denumire, adresă, număr de telefon, email, cod fiscal și număr de inregistrare la Oficiul Registrului Comerțului.

Nu colectăm date necesare efectuării plăților prin card bancar.

 

Scopul colectării informațiilor

Informațiile furnizate de tine sunt confidențiale și vor putea fi folosite numai pentru procesarea comenzilor prezente și viitoare, evoluția și starea comenzilor, evaluarea produselor și serviciilor oferite, desfășurarea campaniilor promoționale, analiză vânzărilor, reclamă, marketing și publicitate, statistică.

Datele tale cu caracter personal vor fi utilizate în scopul pentru care le-ai furnizat, pentru a administra, a sprijini și a evalua serviciile noastre și a preîntâmpina încălcarea securității, a legii și a termenilor noștri contractuali.

Poți solicita în orice moment ștergerea acestor date din baza de date în urma unei cereri formulate în scris și comunicate la adresa de e-mail contact@prowear.ro sau la sediul nostru.

Ocazional, pe site-ul prowear.ro pot fi prezente sondaje ce pot fi completate la alegerea ta, sondaje ce îți vor solicita informații de natură personală, ce se rezumă la date de contact adresa de email și numele respondentului) și informații demografice (precum vârstă, localizare, venitul familial). Informațiile colectate prin intermediul sondajelor vor fi utilizate pentru a-ți trimite oferte promoționale personalizate.

Informații demografice și date ce pot crea un model de consum pot fi de asemenea colectate pe site-ul prowear.ro. Aceste date vor fi utilizate în scopul creării și îmbunătății experienței tale pe site-ul nostru.

De asemenea, vom putea furniza datele tale cu caracter personal unor terțe persoane, în regim limitat, dar numai după ce ne-am asigurat că aceste informații sunt păstrate în siguranță și că furnizarea acestor informații personale se face conform legislației în vigoare, după cum urmează: furnizorul de servicii de curierat, Google, Facebook, Mailchimp sau altele similare. Informațiile tale cu caracter personal pot fi furnizate și către Parchet, Poliție, instanțele judecătorești și altor organe abilitate ale statului, în baza și în limitele prevederilor legale și ca urmare a unor cereri expres formulate. Datele tale personale nu vor fi în niciun caz vândute, închiriate sau exploatate în alte scopuri decât cele mai sus menționate.

 

Adrese externe

Politica de Confidențialitate este valabilă doar pentru domeniul prowear.ro și subdomeniile aferente acestuia. Site-urile către care facem trimitere au o altă politică de confidențialitate, instalează propriile fișiere cookie, colectează alt tip de date și pot solicita informații personale de la utilizatori.