Haine reflectorizante de protecție damă și bărbați

Haine reflectorizante dama si barbati

Anumite articole de îmbrăcăminte, precum haine reflectorizante de protecție damă și bărbați, fie că sunt geci, jachete, pantaloni sau veste, îți pot salva viața dacă sunt alese corect. Acestea sunt purtate în general de polițisti, pompieri, lucrători de drumuri, cei care lucrează în construcții sau cu utilaje mari (macarale, stivuitoare etc.). Cele mai des întâlnite sunt haine reflectorizante poliție.

Haine impermeabile de iarnă și primăvară

Haine impermeabile iarna

Te-ai plimbat vreodată într-o secțiune a ProWear de haine impermeabile iarnă și ai simțit că te-ai pierdut într-o sălbăticie de nylon și poliester? Înțelegerea unor termeni cheie și elementele de bază ale tehnologiei de ploaie te va ajuta să navighezi la îmbrăcămintea impermeabilă care te menține uscat și la cea care se potrivește bugetului tău.

Salopete de lucru profesionale de vară și vătuite pentru iarnă

Salopete de lucru profesionale de vara si vatuite pentru iarna

Salopete de lucru profesionale sunt purtate în general de cei care lucrează în construcții, de un mecanic în service auto și în diferite industrii. Fie că sunt salopete de lucru de vară sau salopete de lucru de iarnă, salopetele pot fi albe, albastre, verzi și multe alte culori, din bumbac sau poliester. Salopetele sunt extrem de confortabile, disponibile într-o gamă largă de dimensiuni și au o mulțime de buzunare utilitare pentru a păstra tot ce aveți nevoie la îndemână. Multe dintre ele sunt prevăzute cu genunchi preformați cu buzunare pentru genunchiere.

Tricouri polo de lucru / obișnuite și bluze de lucru

Tricouri polo de lucru si bluze de lucru

Multe persoane confundă alegerea de tricouri de lucru obișnuite, tricouri polo de lucru și de bluze de lucru potrivite pentru vremea caldă. Ei cred că fiecare tricou de lucru este același pentru a fi purtat în fiecare mediu. Dar, de fapt, nu este, pentru că indiferent dacă te afli în aer liber sau în interiorul biroului tău ai nevoie de îmbrăcămintea perfectă. Aceasta este importantă pentru a te simți confortabil la locul tău de muncă.

Pantaloni de lucru profesionali de vară și căptușiți pentru iarnă

Pantaloni de lucru profesionali de vara si captusiti pentru iarna

Pantaloni de lucru profesionali de vară și căptușiți pentru iarnă – ce trebuie să iei în considerare.

Instrumentele corecte sunt necesare pentru a îndeplini anumite sarcini la locul de muncă, dar cum rămâne cu alegerea corectă a pantalonilor, mai ales că există o gamă atât de largă de pantaloni de lucru profesionali?

Încălțăminte de protecție – cum să îți alegi perechea potrivită?

Incaltaminte de protectie

Încălțăminte de protecție – află cum să îți alegi perechea potrivită.

Încercarea de a găsi perechea potrivită de încălțăminte de protecție este adesea o sarcină dificilă. Cu mii de opțiuni disponibile, alegerea unei perechi poate dura mult mai mult decât ne-am dori.

Cât de bine cunoști standardele de siguranță? – partea I

Standardele europene privind echipamentele de protecție individuală, introduse în 1995, au fost concepute pentru:

• a asigura că toate echipamentele individuale de protecție respectă un standard minim
• a crea un nivel minim de performanță pentru toate produsele fabricate
• a asista utilizatorii în compararea produselor.

Echipamente de protecție pentru lucru la înălțime

Echipamente de protectie pentru lucru la inaltime

Sfârşit tragic pentru un alpinist utilitar din Oradea. Bărbatul a căzut de la o înălţime de peste 20 de metri, în timp ce încerca să demonteze de unul singur un panou publicitar. Primele cercetări au stabilit că alpinistul nu şi-a luat toate măsurile de siguranţă.

Doi muncitori au căzut de pe o schelă, de la 50 de metri înălțime. Unul a murit, iar celălalt a scăpat miraculos, dar e în stare gravă la spital. Ancheta a stabilit: e accident de muncă.