Sfaturi utile privind sandalele de protecție pentru lunile calde

Sfaturi utile privind sandalele de protectie pentru lunile calde

Dacă lucrați în industria construcțiilor, de exemplu, este foarte important să vă protejați picioarele, deoarece riscul de a vă prinde degetele de la picioare între obiecte solide sau de a arunca lucruri grele pe ele este mare. Dar dacă sunteți unul dintre cei care consideră că este prea cald pentru a purta pantofi sau bocanci de protecție, atunci ar fi de interes purtarea de sandale de protectie.

Sfaturi utile privind saboții de protecție

Sfaturi utile privind sabotii de protectie

Unele persoane adoră să poarte saboti de protectie, în timp ce alții îi urăsc. Purtarea sabotilor are multe beneficii pentru sănătate, în special pentru persoanele a căror slujba le cere să fie mereu pe picioare. Iată cinci beneficii pentru sănătate de care vă puteți bucura în timp ce purtați saboți de protecție:

Află care este importanța folosirii unor halate de lucru

Afla care este importanta folosirii unor halate de lucru

Pentru mulți dintre noi a merge la muncă nu reprezintă ceva special, iar vestimentația nu trebuie să fie atent aleasă, pentru că nu se întâmplă mereu să lucrezi în domenii în care ai nevoie de echipamente de protecție.

Însă trebuie să înțelegem cât de importante sunt aceste halate de lucru în cazul în care lucrăm în diverse domenii specializate.

Sfaturi utile privind vestele de lucru și de protecție

Sfaturi utile privind vestele de lucru și de protectie

Profesioniștii în materie de protecție folosesc expresia „fiecare slujbă este diferită” în același mod în care profesorii spun „fiecare copil este unic”. Sigur, este adevărat pentru lucrători (și părinți), dar din punct de vedere profesional, toți împărtășesc aceleași provocări de bază. Pentru a achiziționa vesta de lucru potrivită trebuie să luați în considerare următoarele:

Echipamente de protecție iarna – importanța și beneficiile

Echipamente de protectie iarna - importanta si beneficiile

Munca în aer liber presupune un grad mai ridicat de atenție pentru că anotimpurile sunt totalmente diferite. Este responsabilitatea liderilor din industrie să faciliteze desfășurarea muncii de către angajați, punând nevoile lor în prim plan.
Atunci când se lucrează în aer liber, în special la temperaturi scăzute, optezi pentru echipamente de protecție iarnă.

Măștile de protectie – importanța și eficiența lor

Mastile de protectie - importanta si eficienta lor

Masti de protectie sunt dispozitive respiratorii concepute pentru a proteja purtătorul împotriva substanțelor nocive din aer. Masca de protecție tipică constă dintr-un corp facial strâns care conține filtre, o supapă de expirație și oculare transparente. Aceasta este ținută de față prin curele și poate fi purtată în asociere cu o glugă de protecție.

Alegerea mănușilor de protecție potrivite pentru industria ta

Alegerea manusilor de protectie potrivite pentru industria ta

Există o mare varietate de manusi de protectie utilizate la locul de muncă ca echipament de protecție individuală (EIP). Chiar și în aceeași industrie sau la un singur loc de muncă lucrătorii pot avea nevoie de mai multe tipuri și / sau clase de mănuși. Din fericire, furnizorii au sute, dacă nu chiar mii, de mănuși diferite pentru a satisface practic cerințele de siguranță ale fiecărei aplicații.

Ochelari de protecție profesionali 3M și Delta Plus

Leziunile oculare la locul de muncă sunt frecvente în toate mediile. Din fericire, multe dintre ele pot fi prevenite cu utilizarea corectă de ochelari de protectie profesionali 3M și Delta Plus, care vă protejează ochii de rănile cauzate de stropii chimici, particulele de metal și radiațiile. Cu toate acestea, alegerea perechii potrivite de ochelari de protecție nu este atât de simplă pe cât ar părea.

Cizme de protecție din cauciuc Dunlop

Cizme de protectie din cauciuc Dunlop

Cizme de protecție din cauciuc sunt o necesitate pentru a vă asigura că picioarele sunt cât mai sigure posibil în timp ce vă îndepliniți sarcinile de lucru. Există o serie de opțiuni pe piață, dar este important să alegeți cizmele care să fie confortabile și să se potrivească rolurilor pe care le îndepliniți. Dunlop produce cizme de protecție din cauciuc pentru toate zonele de utilizare, cum ar fi o uzină chimică sau un spital, o fabrică pentru procesarea alimentelor sau pentru curățare industrială.