Despre noi – conceptul ProWear


ECHIPAMENTE DE PROTECȚIE A MUNCII FUNCȚIONALE, SIGURE ȘI PREZENTABILE, DE LA CAP ȘI PÂNĂ LA PICIOARE

ProWear s-a născut din dorința de a oferi o gamă completă de produse și servicii destinate să asigure protecție atât la locul de muncă, în medii expuse anumitor pericole, dar și în timpul unor activități casnice sau recreative. Toate produsele îndeplinesc cerințele unui profesionist cu privire la calitate, funcționalitate și rezistență la uzură.

Corpul este instrumentul tău cel mai important și ai nevoie ca el să funcționeze în cele mai optime condiții, indiferent ce faci sau unde te afli, pe șantier, pe schelă la mare înălțime, în fabrică, mesterind în garaj sau în timpul unei excursii aventuroase. Indiferent dacă este important sau nu să rămâi cald, uscat sau rece, ai nevoie de protecție împotriva electricității, a metalelor topite sau a substanțelor chimice periculoase.
Cu siguranță pretinzi de la echipamentul de protecție ceea ce îți dorești în mod normal de la familie sau cel mai bun prieten. Ca profesionist vrei să fii bun în tot ceea ce faci și vei depune eforturi pentru eficiență, performanță și precizie. Pentru ca tu să atingi obiectivele propuse și să obții rezultate și mai bune, ai nevoie să te simți confortabil și protejat în orice situație. Iar dacă pantalonul, jacheta, bocancii sau cizmele prezintă un design în pas cu modă, le vei purta cu și mai mare plăcere.
Să nu uităm că și bugetul tău este important, motiv pentru care vei căuta echipamente de protecție la prețuri atractive. Vrei însă să eviți să înlocuiești halatul de lucru sau mănușile de protecție mai des decât este necesar. Și chiar dacă după 5 ani pantofii de lucru nu mai arată atât de noi, te simți prea bine în ei pentru a-i înlocui. De aceea îți dorești calitate, tocmai pentru ca echipamentul de protecție să dureze.

Și pentru că și noi suntem profesioniști, vom depune ca și tine eforturi pentru eficiență, performanță și precizie. Colecția noastră de produse provine de la producători de prestigiu ce folosesc tehnologii inovatoare în domeniu, îndeplinind așteptările tale cu privire la funcționalitate, calitate și design. Pentru că satisfacția ta este motivația noastră!