Afla mai multe despre castile de protectie

Află mai multe despre căștile de protecție

Dacă lucrați pe un șantier sau în orice loc de muncă în care nepurtarea echipamentului potrivit vă pune în pericol viața, nu uitați să purtați casti de protectie. Există multe industrii și sectoare în care riscul de rănire în zona capului este ridicat.
Pentru a proteja lucrătorii de aceste răni este important să folosiți echipamentul corect. Mulți oameni evită să poarte căști de protecție, dar rolul căștilor la fața locului nu trebuie subestimat. Siguranță nu există în totalitate fără casca de protecție. Citiți în continuare pentru a afla de ce sunt importante căștile și cum vă pot proteja de mai multe răni.

Protecție împotriva leziunilor capului

Căștile de protecție sunt destinate pentru a oferi o protecție completă lucrătorilor împotriva impactului puternic al capului, a rănilor produse de descărcări electrice și a altor răni care pot fi cauzate de căderea obiectelor grele.

Protecție împotriva alunecărilor și căderilor

Fie că lucrați în industria construcțiilor sau în industria petrolieră, suprafața alunecoasă este foarte frecventă. Purtarea unei căști de siguranță în timp ce lucrați într-o bază lichidă sau într-o unitate chimică asigura protecția împotriva rănilor grave ale capului.

Creșteți șansele de supraviețuire în accidente

Există posibilitatea producerii unor accidente grave la o unitate de lucru. Într-un astfel de scenariu, dacă un muncitor poartă o cască șansele de a fi rănit sau de a se răni grav vor rămâne minime.

Îmbunătățește vizibilitatea angajaților

Dacă un muncitor poartă o cască reflectorizantă această permite o mai mare vizibilitate și, de asemenea, ajută la distingerea angajaților în timp ce lucrează ziua și noaptea. Cu căști de culoare diferită puteți diferenția vizitatorii de alte persoane care lucrează la fața locului.
Ele vin în diferite culori care semnifică diferite roluri ale purtătorului. Supraveghetorii nu sunt întotdeauna conștienți de toată lumea care lucrează, prin urmare, diferențierea lor prin culorile căștii este mult mai ușoară:

• alb – manageri, agenți și maresali de vehicule
• negru – pentru supraveghetorul șantierului
• galben – muncitori
• gri – vizitatorii locului
• roșu – pompieri
• verde – ofițeri de siguranță
• albastru – electricieni, dulgheri și alți operatori tehnici

Oferă protecție solară

Muncitorii de pe șantier sunt expuși în mod constant la razele solare care pot provoca efecte negative asupra sănătății lor. Din acest motiv, cele cu bandă largă sunt considerate ideale deoarece sunt capabile să ofere o protecție adecvată împotriva razelor solare dăunătoare. Acest lucru ajută la reducerea șanselor de insolație și oboseală și ii va ajuta pe lucrători să aibă grijă de sănătatea lor.

Pentru a asigura protecția deplină a lucrătorilor dumneavoastră asigurați-vă că toate căștile furnizate lucrătorilor la fața locului sunt în stare bună. De asemenea, asigurați-vă că se potrivesc perfect. Dacă la locul de muncă este nevoie ca un muncitor să poarte protectie auditiva, atunci nici antifoanele interne și externe nu trebuie evitate. De asemenea, puteți cumpăra antifoane externe atașabile la casca de protecție.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *