Solid Gear Footwear


Fondată în 2008 pe ideea că pantofii de protecție nu trebuie să fie neaparat cizme grele, Solid Gear Footwear produce încălțăminte inovatoare pentru lucrul în orice mediu. De peste 10 ani, produsele noastre au redefinit performanța, stilul și confortul încălțămintei de protecție.

Colecția noastră de bocanci, pantofi și sandale solid gear răspunde nevoilor de protecție a picioarelor în diferite medii de lucru. În interior și în aer liber, în frig sau căldură arzătoare. Convinsă că există întotdeauna o modalitate mai bună, Solid Gear face Footwear eforturi pentru a dezvolta încălțămintea de protecție perfectă.

Lucrul la fiecare produs nou începe în cele mai dure medii, în mine, pe schele și pe podelele fabricii. Aici putem face diferența și putem contribui la o zi de lucru mai bună pentru clienții noștri. Perspectivele din domeniu sunt combinate cu teste dure în laboratoare, unde ne asigurăm că siguranța și performanța depășesc toate standardele.
Clienții noștri au ultimul cuvânt. Suntem mulțumiți doar după ce ne-ați testat temeinic încălțămintea în mediile voastre de lucru. Aceasta este viziunea noastră – performanță prin inovație.

Performanța și confortul sunt prioritățile noastre principale în dezvoltarea produselor. Asta înseamnă că nu facem niciodată compromisuri cu calitatea și designul. Lucrând cu furnizori de top precum GORE-TEX®, Vibram®, BOA® Fit System și CORDURA®, asigurăm cea mai bună performanță și confort posibil în produsele noastre.

Mediile diferite produc provocări diferite, dar nevoia de protecție rămâne aceeași. Solid Gear Footwear face parte din Hultafors Group din 2014. Împreună cu mărci precum Snickers Workwear, Hultafors Tools, Wibe Ladders, Hellberg Safety și Toe Guard oferim o gamă largă de produse de calitate pentru utilizatorii profesioniști. Cu toții suntem uniți de o pasiune comună: să oferim cea mai bună funcționalitate, protecție și eficiență la locul de muncă.

„Conectați pentru progres!”


Află mai multe despre Solid Gear Footwear

https://www.solidgearfootwear.com/

Produse Solid Gear Footwear

Descoperă cele mai căutate produse de la Solid Gear Footwear