Snickers Workwear


Snickers Workwear s-a schimbat mult de când era o mică companie suedeză care a revoluționat îmbrăcămintea de lucru în anii 1970. Dar astăzi, așa cum am facut-o și pe atunci, ne concentrăm pe îmbunătățirea vieții profesionale, mai inteligentă și mai sigură.

Oferim haine de lucru inovatoare, tehnice, cu protecție fără compromisuri și confort pentru bărbații și femeile care lucrează în zilele de azi, căutând soluțiile disponibile cele mai durabile și într-un stil adecvat.
Cauți pantaloni scurti de lucru, o haina reflectorizanta sau imbracaminte impermeabila? Zicala noastră „inventarea îmbrăcămintei de lucru” întruchipează curiozitatea noastră în căutarea constantă de soluții mai inteligente. Ne străduim să fim inventatori printre mărcile de îmbrăcăminte și să trăim la înălțimea trecutului nostru, ca și companie care a creat haine de lucru moderne.

Filozofia noastră de proiectare și dezvoltare a produselor a rămas aceeași de când compania a început să aducă în proces, chiar de la început, perspectiva și funcționalitatea utilizatorului final. Dezvoltarea cu succes a îmbrăcămintei se rezumă la rezolvarea unei probleme și găsirea echilibrului optim între funcționalitate, ergonomie, siguranță, formă / dimensiune / material, design și durabilitate.

Ceea ce a început ca viziunea unui singur om a conferit Snickers Workwear un loc în istoria îmbrăcămintei. Snickers Workwear a fost fondată de meșterul Matti Viio, care și-a pierdut calmul în 1975, deoarece îmbrăcămintea de lucru nu era suficient de bună. Cu o atitudine „Dacă trebuie să fie, depinde de mine”, într-o zi a părăsit locul de muncă și a început să-și proiecteze propria linie de îmbrăcăminte de lucru. Matti era un suedez de origine finlandeză, un adevărat reprezentant al simplității și stilului scandinav. El a dezvoltat îmbrăcăminte durabilă, funcțională și elegantă pentru mediile de lucru dure din Scandinavia. Începând cu inovații precum buzunarele detașabile și vesta pentru scule, el a stabilit direcția Snickers Workwears.

„Inspirăm profesioniștii exigenți într-o muncă zilnică mai inteligentă și mai sigură!”


Află mai multe despre Snickers Workwear

https://www.snickersworkwear.com/

Produse Snickers Workwear

Descoperă cele mai căutate produse de la Snickers Workwear