Velilla Group


Velilla Group este o companie solidă cu peste 70 de ani de experiență în industria textilă. Cercetarea, analiza și evoluția noastră constantă pentru a ne adapta nevoilor clienților noștri ne-au plasat ca o companie de referință în industrie, fiind lideri pe piața spaniolă, cu vânzări anuale care depășesc 8 milioane de articole.

Prin intermediul celor trei mărci diferite, oferim o gamă largă de produse constând în saboti medicali, uniforme medicale ieftine, haine bucatar, tinute office, haine reflectorizante, încălțăminte de protecție și altele, care acoperă principalele industrii, inclusiv HoReCa, industria alimentară, servicii de îngrijire medicală, frumusețe și curățenie.
VPRO este linia noastră de încălțăminte de protecție profesională și modernă.
MUKUA este linia noastră de îmbrăcăminte corporativă și îmbrăcăminte promoțională.

Oferim clienților noștri cele mai competitive prețuri: datorită prezenței noastre în cele mai mari centre de producție textilă din lume, putem controla procesul de aprovizionare cu materiale, gestionând și optimizând costurile de producție și prin urmare, garantând clienților noștri cele mai bune prețuri.

Oferim cea mai înaltă calitate: respectăm standardele de calitate și reglementările naționale și internaționale. Departamentul nostru de control al calității verifică fiecare dintre fazele de producție încă de la început.

În Velilla Group, echipa noastră este compusă din peste 150 de profesioniști. În companie lucrăm după valori precum motivația, dăruirea, expertiza și munca în echipă. Avem cea mai mare și mai specializată rețea comercială EIP din Spania și Portugalia. Creăm în mod constant noi referințe de produse, ne actualizăm tehnicile și căutăm noi oportunități de piață, pe care le veți vedea în diferitele noastre cataloage de produse; VELILLA, VPRO și MUKUA.

„Scopul nostru este să oferim cele mai bune servicii clienților noștri!”


Află mai multe despre Velilla Group

https://www.velilla-group.com/en/

Produse Velilla Group

Descoperă cele mai căutate produse de la Velilla Group