Portwest


Portwest este un producător global și inovator de îmbrăcăminte de lucru, îmbrăcăminte de protecție și EIP. Înființată în 1904, este compania de îmbrăcăminte cu cea mai rapidă creștere din lume, cu o rețea de distribuție globală și personal în peste 130 de țări. Portwest este o afacere de familie și continuă să fie administrată de a treia generație a familiei Hughes. Producția și designul inovator de către o echipă internă de experți se află în centrul avantajului Portwest.

Cu peste 4.500 de angajați în întreaga lume, are o echipă de designeri de clasă mondială care se specializează în îmbrăcăminte rezistentă la flacără, haine reflectorizante, îmbrăcăminte de ploaie, salopete și pantaloni de lucru, încălțăminte și mănuși de protecție, alte echipamente de protecție individuală. Catalogul de 700 de pagini este disponibil în 28 de limbi și oferă peste 1350 de stiluri de protecție, făcând din Portwest un „ghișeu unic” pentru toate cerințele de siguranță.

Echipa de specialiști și designeri de produse utilizează atât tehnici tradiționale cât și de ultimă generație pentru a asigura calitatea, investind continuu în cercetarea și dezvoltarea de tehnologii noi și inovatoare pentru a se potrivi cel mai bine cerințelor consumatorilor de astăzi.

Portwest se străduiește să ofere cele mai bune produse pentru fiecare aventură, cu idealuri de funcționalitate, durabilitate, stil și valoare umană. Colecția extinsă de îmbrăcăminte de lucru, încălțăminte de siguranță și EIP protejează oamenii din întreaga lume din diverse industrii, cum ar fi petrol și gaze, sudură, minerit, agricultură, transport, industria chimică, construcții, depozitare, producție și multe altele.

„Salutăm întrebările de la agenți, distribuitori și de la colaboratorii nostri!”


Află mai multe despre Portwest

https://www.portwest.com/

Produse Portwest

Descoperă cele mai căutate produse de la Portwest