MB Filter


MB Filter Polonia combină cu succes tehnologia de producție transferată de către MB Filter Products AB Suedia cu experiența profesională extinsă de peste 30 ani a acesteia din urmă.

Materialele folosite sunt certificate și provin numai din Europa și din SUA. Produsele pe care le comercializăm sunt în conformitate cu standardele europene, și anume cerințele Directivei 89/686 / CEE și Regulamentul ministrului economiei din 21 decembrie 2005 privind cerințele esențiale pentru echipamentul individual de protecție.

Calitatea produselor noastre a fost confirmată de certificatul emis de Institutul Central pentru Protecția Muncii – Institutul Național de Cercetare (CIOP-PIB). De asemenea, am primit dreptul de a folosi marcajul CE pentru produsele noastre.

MB Filter Polonia oferă măști de filtrare a particulelor, respectiv măști FFP1, FFP2 și FFP3, măști fără supape de expirație, măști cu supape de expirație, măști cu un strat absorbant de carbon activ, măsti de protectie impotriva prafului PM10 si PM2.5, conținut în așa-numitul smog.

“Așteptăm cu nerăbdare să facem afaceri împreună!


Afla mai multe despre MB Filter

http://mbfilter.pl/

Produse MB Filter

Descoperă cele mai căutate produse de la MB Filter

Salvează
-10%
Vezi detalii
Salvează
Stoc epuizat
Evaluat la 4.00 stele din 5
31,80 leiTVA inclus
Vezi detalii
Vezi detalii
Salvează
-10%
Stoc epuizat
Vezi detalii