Hydrowear


Hydrowear înseamnă proiectare, dezvoltare și producție de îmbrăcăminte de lucru și protecție profesională de o calitate remarcabilă la un preț atractiv.

Toate articolele de îmbrăcăminte sunt rezultatul multor ani de experiență în țesături, accesorii, design, modă și protecție. Ideale pentru lucrul în orice industrie, acestea sunt unice și ușor identificabile atât datorită confortului pe care îl oferă, dar și detaliilor specifice suplimentare. Materialele folosite previn contracția și oferă rezistență culorilor.

Colecția include îmbrăcăminte de lucru (de ex.pantaloni de lucru, salopete de lucru si veste de lucru) pentru construcții, instalații și lucrări industriale grele, îmbrăcăminte reflectorizantă de înaltă tehnologie (de ex.geci reflectorizante, pantaloni reflectorizanți, salopete reflectorizante si veste reflectorizante), îmbrăcăminte extrem de durabilă, 100% rezistentă la apă și la vânt (geci impermeabile, pantaloni impermeabili si salopete impermeabile), îmbrăcăminte antistatica/ignifugă și îmbrăcăminte pentru lucrul în medii explozive. Noua tehnologie privind inserțiile reflectorizante conferă îmbrăcăminții strălucire intensă și imediată în reflecția luminii iar persoanei care o poartă securitate maximă.

Companie olandeză cu o reputație remarcabilă, Hydrowear respectă cu strictețe criteriile standardelor prevăzute în Directivele Europene, remarcânduse prin detalii ce îi conferă unicitate: jachete care pot fi combinate cu diverse captuseli, pantaloni și salopete ce previn și împiedică producerea transpirației, geci din care poți obține trei și chiar patru produse, cu o investiție unică. Te provocăm așadar cu întrebarea:

Ai grijă de tine în timpul liber dar nu te protejezi la locul de muncă?”


Afla mai multe despre Hydrowear

http://www.hydrowear.eu/

Descarca de aici Catalogul multi-produs

Produse Hydrowear

Descoperă cele mai căutate produse de la Hydrowear