Hejco


Hejco proiectează, dezvoltă și produce îmbrăcăminte de lucru ce face viața la locul de muncă mai ușoară celor care au grijă de alții.

Cunoaștem cerințele stabilite pentru hainele de lucru în domenii precum îngrijire medicală, stomatologie, curățenie și horeca. Funcționalitatea și lungimea manșonului, de exemplu, inseamnă mult pentru utilizator. Am investit enorm în dezvoltarea produselor noastre și una dintre valorile de bază ale afacerii a fost dintotdeauna de a produce îmbrăcăminte care să fie cel puțin echivalentă cu cerințele generale ale industriei specifice.

Oferim o gama extinsă de produse, cu variate opțiuni de modele și culori. Știm că îmbrăcămintea de lucru este destinată să ofere o imagine profesionistă a utilizatorului, creând un aspect unificat și imbunătățind spiritul de echipă al angajaților. Iar o impresie de calitate superioară poate fi dată de imprimarea pe tunici, tricouri, cămăși, jachete, șorțuri, pantaloni și fuste a siglei companiei, numelui angajatului sau orice alt text personalizat.

Parte a Fristads Kansas Group de mai bine de 60 ani, scopul nostru este calitatea, funcționalitatea și serviciul. Am parcurs un drum lung în dezvoltarea produselor noastre și suntem cunoscuți pentru articole de o înaltă calitate. Cu Hejco ca furnizor de îmbrăcăminte de lucru va puteți simți în siguranță în ceea ce privește o bună potrivire și funcționalitate a produselor.

„Mulți se bucură deja de produsele noastre, poate este timpul să le încerci și tu!”


Afla mai multe despre Hejco

https://hejco.com/

Descarca de aici Catalogul

Produse Hejco

Descoperă cele mai căutate produse de la Hejco

Salvează
53,43 leiTVA inclus
Vezi detalii
Salvează
70,85 leiTVA inclus
Vezi detalii
Salvează
Salvează
Salvează
258,72 leiTVA inclus
Vezi detalii