Dunlop Protective Footwear


Numele care a reinventat cauciucul, Dunlop Protective Footwear creează cizme de înaltă calitate pentru protecția și confortul profesioniștilor care lucrează ore îndelungate în condiții dure.

Știind un lucrător în orice industrie se confruntă cu diverse suprafețe, condiții meteo dure și materiale periculoase, munca înseamnă multă mișcare ce presupune alunecare, împiedicare, lovire de obiecte ascuțite sau contact cu substanțe chimice, venim în întâmpinarea ta cu cele mai bune cizme Dunlop: cizme de protecție cu bombeu metalic, cizme de lucru fără bombeu metalic, cizme șold și cizme pantalon. Cizme care în același timp arată la modă.

Pentru a face cizmele Dunlop cât mai confortabile, o atenție deosebită este acordată captuselii. Căptușeala cu proprietăți antibacteriene și control al mirosului este sudată cu ultrasunete. În acest mod fiecare cizmă are un finisaj perfect, fără cusături incomode care îți pot distruge șosetele. Tehnologiile Purofort® și Acifort® le fac ușoare și termoizolante, le oferă o durata mai lungă de viață și o rezistență mai bună la contactul cu uleiuri, grăsimi și substanțe chimice.

Istoria Dunlop începe de la primele anvelope pneumatice din cauciuc fabricate în Statele Unite ale Americii, continuă cu mingea de golf și rachetele de tenis, iar din 1927 demarează și producția de cizme de protecție cu același nume. Cizme ușoare și flexibile, cu o potrivire bună și o durata lungă de viață, cizme care împiedică picioarele obosească și te protejează de umezeală și frig. O idee simplă care a schimbat lumea:

„Picioarele sunt la fel de importante pentru tine ca și anvelopele pentru mașina ta!”


Află mai multe despre Dunlop Protective Footwear

https://www.dunlopboots.com/

Produse Dunlop Protective Footwear

Descoperă cele mai căutate produse de la Dunlop Protective Footwear