Dolfing


Dolfing este specialistul ce oferă soluții de îmbrăcăminte impermeabilă de calitate olandeză pentru profesioniștii ce lucrează perioade lungi de timp în condiții umede.

Indiferent în ce industrie lucrezi, ai nevoie te protejezi de ploaie, apă, vânt și eventuale substanțe chimice ușoare. Și ai nevoie fi văzut și vezi pe alții. Noi înțelegem nevoile tale și diversele cerințe, motiv pentru care colecția noastră de haine de ploaie (geci impermeabile, salopete impermeabile și pantaloni impermeabili) include linia clasică, semiclasica și ușoară.

Linia clasică înseamnă familiara calitate PVC la care se așteaptă cei cu cerințe ridicate pentru durabilitatea materialului. O variantă mai ușoară, colecția semiclasica include articole impermeabile potrivite muncii grele, dar puțin mai confortabile la purtat. Ultima linie completează colecția și răspunde cererii crescânde de îmbrăcăminte impermeabilă din poliuretan, ușoară și respirabilă.

Dolfing este o adevărată afacere de familie, cu o istorie bogată și multă experiență, ce datează din anul 1919. Aflată la a patra generație, întrebarea este ce s-a schimbat de-a lungul anilor. Clădirile, oamenii și mașinile. Ce a rămas? Tehnologia distinctivă a sudurii cu apă și aer și dragostea pentru comerț. Acest lucru este încă foarte evident în fiecare mic detaliu, atât în ​​îmbrăcăminte cât și în contactul cu noi.

„Cu Dolfing rămâi mereu uscat!”


Află mai multe despre Dolfing

http://www.dolfing.org/

Produse Dolfing

Descoperă cele mai cautate produse de la Dolfing