Delta Plus


Delta Plus dezvoltă, standardizează, fabrică și distribuie o gama completă de echipamente de protecție personală, destinată satisfacă nevoile oricărui utilizator.

Suntem acum un jucător important la nivel mondial, ales pentru oferta globală mulțispecializată și varietatea de produse inovatoare și accesibile. Pentru a oferi cea mai bună gamă din punct de vedere al calității și al costurilor, asigurăm controlul calității și fabricării produselor fie în fabricile proprii, fie la partenerii noștri.

Datorită ofertei globale și serviciilor putem propune o soluție de protecție pentru fiecare sector de activitate: construcții, inginerie civilă, industria grea, ușoară, agricultură, servicii, logistică, etc. Oferta noastră diferențiată și unică în același timp include următoarele tipuri de produse: căști de protecție șantier, manuși de protecție, antifoane, ochelari de protecție, lucru la înălțime și semimăști de protecție. Toate produsele sunt concepute în scopul de a oferi mai mult utilizatorului, la cel mai bun preț.

Istoria Delta Plus începe în 1977, odată cu stabilirea locației în sudul Franței, continuă cu apariția unui grup în anii 1980 și se dezvoltă începând cu 1981 prin fuziuni, achiziții și extindere la nivel global. Cu spirit antreprenorial vizând eficiența, viteza și flexibilitatea, compania se mândrește cu o bogată experiență în vânzări și marketing, ce servesc faima brandului:

„O ofertă globală de produse de valoare!”     


Afla mai multe despre Delta Plus

https://www.deltaplus.eu/ro/

Produse Delta Plus

Descoperă cele mai cautate produse de la Delta Plus