Blaklader Workwear


Prin respectarea identității, a rădăcinilor și a menținerii sufletului brand-ului, Blaklader Workwear dezvoltă, produce și comercializează îmbrăcăminte de lucru, reflectorizantă si impermeabilă, mănuși și încălțăminte de protecție destinate facă munca mai ușoară și ofere protecție maximă.

Cu o activitate începută în 1959, suntem acum unul dintre producătorii suedezi importanți în domeniul imbracamintei și incaltamintei, cu o producție anuală de aproximativ 2 milioane de articole, în propriile fabrici. Credem este mai eficient investești în articole puțin mai costisitoare, cu o durabilitate mai mare, decât în alternative cu costuri reduse.

Îmbrăcămintea noastră de protecție iubește atelierele murdare, șantierele noroioase, flăcările de sudură și scânteile de șlefuire a roților. Zilele friguroase de iarnă, vânturile puternice și ploile sunt de asemenea binevenite. Acest lucru se datorează faptului articolele noastre de protecție sunt concepute va protejeze atunci când lucrați în medii expuse. În colecția noastră nu veți și cravate, dar veți găsi articole care îndeplinesc cerințele unui profesionist pentru rezistență la uzură și funcționalitate.

Blaklader Workwear este o companie în plină dezvoltare și intenționăm continuăm pe acest drum. Ne propunem răspândim produsele noastre în întreagă lume. Și ne propunem găsim cel mai bun mod de asigurare a calitătii pe termen lung. Nu numai în produsele finale, ci și în ce privește condițiile de lucru, preocuparea pentru mediu și alegerea furnizorilor și a distribuitorilor. Nu uitați,

„Noi nu suntem perfecți dar ne străduim fim!”


Află mai multe despre Blaklader Workwear

https://www.blaklader.uk/en

Produse Blaklader Workwear

Descoperă cele mai căutate produse de la Blaklader Workwear