Atlas Safety Shoes


Flexibilitatea noastră ridicată, atât în producție, cât și în logistică, este unică în această industrie și stă la baza satisfacției voastre în colaborarea cu noi.

Atlas Safety Shoes este unul dintre principalii producători de încălțăminte de protecție din Europa. De la înființarea companiei în 1910, aceasta produce încălțăminte de înaltă calitate și inovatoare. Pe șantierul modern de producție din Dortmund se produc anual 2,6 milioane de perechi de bocanci S3 Atlas, pantofi Atlas si sandale Atlas, care sunt expediate în toată Europa. În spate se află o echipă dedicată de peste 1.450 de angajați. Nivelul ridicat al competenței de fabricație se bazează pe specialiști experimentați, care, prin know-how-ul lor, reprezintă factorul decisiv al succesului.

Fiecare articol de încălțăminte de protecție Atlas Safety Shoes este de o calitate excelentă și adaptat exact pentru a vă satisface nevoile. Folosim materiale selectate, manoperă precisă și cea mai mare fiabilitate pentru a produce produse care mâine vor continua să vă inspire.

În munca noastră zilnică ne confruntăm permanent cu provocări noi și incitante. Astăzi trebuie să înțelegem care vor fi problemele de mâine, dar, în același timp, să rămânem fideli valorilor noastre și să ne concentrăm asupra oamenilor și a produselor noastre. Am susținut calitatea, inovația și simțul responsabilității de mai bine de 110 ani. Aceste valori nu se reflectă numai în produsele noastre, ci și în acțiunile noastre pentru un viitor durabil și în relațiile noastre cu semenii noștri.

“Atlas Safety Shoes – cu pasiune pentru calitate!”


Află mai multe despre Atlas Safety Shoes

https://www.atlasschuhe.de/en/index.html

Produse Atlas Safety Shoes

Descoperă cele mai căutate produse de la Atlas Safety Shoes