3M


3M surprinde esența noilor idei și le transformă în mii de produse ingenioase, oferind soluții inovatoare la problemele de zi cu zi ale oamenilor din întreaga lume.

De-a lungul anilor, inovațiile noastre au îmbunătățit viața a milioane de oameni din întreaga lume. Prin soluțiile noastre, conducerea autoturismului pe timpul nopții a devenit mai ușoară, clădirile mai sigure iar produsele electronice mai economice și mai puțin dăunătoare pentru mediu. Am ajutat chiar la realizarea primului pas pe lună.

Oferim mii de produse inovatoare printre care căști de protecție și ochelari de protecțieantifoane externe și antifoane interne, măști integrale și semimăsti de protectie, filtre și alte materiale de specialitate. Ne adresăm unor piețe foarte variate precum industria auto, metalurgică, de construcții și multe altele. Bazate pe performanța platformelor tehnologice, echipamentele individuale de protecție îmbunătățesc siguranța, securitatea și productivitatea oamenilor și reprezintă un sprijin zilnic în viața lor.

Începuturile noastre au fost umile, însă după mai bine de 100 de ani am învățat stăpânim știința. În fiecare zi explorăm, ne conectăm și inventăm. Iar acum deschidem ușa pentru a arăta lumii modalitățile unice, multidimensionale, în care știința 3M poate schimba viața.

Inovația continuă este esența noastră!”


Afla mai multe despre 3M

https://www.3m.com.ro/3M/ro_RO/compania-3m-ro/

Produse 3M

Descoperă cele mai cautate produse de la 3M