Salopete de lucru profesionale de vara si vatuite pentru iarna

Salopete de lucru profesionale de vară și vătuite pentru iarnă

Salopete de lucru profesionale sunt purtate în general de cei care lucrează în construcții, de un mecanic în service auto și în diferite industrii. Fie că sunt salopete de lucru de vară sau salopete de lucru de iarnă, salopetele pot fi albe, albastre, verzi și multe alte culori, din bumbac sau poliester. Salopetele sunt extrem de confortabile, disponibile într-o gamă largă de dimensiuni și au o mulțime de buzunare utilitare pentru a păstra tot ce aveți nevoie la îndemână. Multe dintre ele sunt prevăzute cu genunchi preformați cu buzunare pentru genunchiere.
Având în vedere aceste aspecte, suntem convinși că te-ai întrebat cum să-ți alegi salopeta de lucru perfectă? Ce criterii să iei în considerare?
În următoarele rânduri, îți prezentăm cei mai importanți factori de care trebuie să ții cont atunci când îți alegi salopeta de lucru profesională.

  1. Tipul de activitate și mediul de lucru

În primul rând, trebuie să te gândești unde va avea loc și ce tip de activitate vei face atunci când vei purta salopeta.
Salopetele izolate din softshell sunt ideale pentru cei care au nevoie de liberate mare de mișcare, ca cei care lucrează în service-uri auto, depozite și ferme. Acest material este rezistent la apă, flexibil și permite corpului să respire.
Pentru cei din construcții de exemplu, care lucrează în condiții de vizibilitate slabă noi recomandăm să porți salopete reflectorizante de lucru.

  1. Vremea

Bineînțeles că temperatura de afară influențează decisiv ce tip de salopetă alegi pentru ziua respectivă.
Salopetele de lucru de vară sunt ideale pentru vremea extrem de caldă, acestea fiind ultra-ușoare și fiind confecționate dintr-un material ce permite corpului să respire.
Pentru temperaturi scăzute, îți recomandăm să porți salopete de lucru vătuite (de iarnă) deoarece aceasta îți va oferi tot confortul pentru munca în aceste condiții. Ideală este salopeta de lucru iarnă Enter marca Hydrowear, 50% poliester / 50% bumbac, prevăzută cu căptușeală matlasastă și inserții reflectorizante.

  1. Funcționalitatea și accesoriile

Atunci când alegi o salopetă trebuie să iei în considerare și accesoriile salopetei de care ai nevoie (bretele reglabile, genunchiere de protecție etc) și spatiul de stocare necesar pentru sculele pe care le folosesti. Numărul de buzunare al salopetei de lucru este esențial și poate face diferența între o salopetă funcțională și care-ți oferă confort și una greu de folosit.
O salopetă profesională excelentă, care acoperă toate criteriile celui mai rafinat utilizator, este salopeta de lucru combinezon Cuijk cu Cordura marca Hydrowear. Fabricată din material 65% bumbac / 35% poliester, are închidere cu fermoar în două direcții, spate extensibil din material stretch, genunchi preformați cu buzunare material Cordura® în culoarea salopetei, cusături triple pentru rezistență superioară dar și o multitudine de buzunare, bucle și inele pentru toate ustensilele și instrumentele necesare.

Salopete de lucru profesionale trebuie să fie comode, durabile și mai ales adaptate nevoilor tale. Pentru a vedea gama completă de salopete de care o oferim intră aici sau contactează-ne la telefon: +40 732 123 178!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *