Emma întroduce tehnologiile “GripForce DUO” și “GripForce Easy Twist” pentru încălțămintea de lucru și protecție cu un nou design al tălpilor.

GripForce DUO – potrivit pentru mediul exterior:

Așa cum există un model optim al anvelopei pentru a vă deplasa pe o suprafață plană și uscată, de asemenea, există un design perfect al tălpii pentru încălțămintea de protecție. Inovarea, testarea și perfecționarea modelelor și materialelor individuale face parte din angajamentul Emma.

GripForce DUO este o talpă ideală pentru munca în construcții și agricultură, unde se petrece mult timp în aer liber. Un compus unic de PU și cauciuc a fost dezvoltat pentru a fi extrem de rezistent la alunecare, oferind aderență și tracțiune semnificativ mai mare pe suprafețe netede.

Forma și designul tălpii reprezintă cheia capacității sale de a respinge nămolul, zăpada, pietrișul și alte elemente pe care le puteți întâlni. Șaibele de dimensiuni mari, dar puțin adânci aflate la baza pantofului asigură că cele mai multe resturi sunt lăsate in urmă pe teren.

Șaibele multicolore ale tălpii rămân în contact cu podeaua la diferite puncte de presiune, permitându-vă să vă mișcați în mod natural și să continuați munca, oricât de exigentă ar fi și indiferent de vreme.
Zona energetică reduce la minimum pierderile de energie, precum și reducerea stresului și tensionarea articulațiilor datorită tehnologiei sale de absorbție a șocurilor.

Printre beneficiile tehnologiei “GripForce DUO” se numără:

 • ideală pentru munca în construcții și agricultură, unde se petrece mult timp în aer liber
 • extrem de rezistentă la alunecare, oferind aderență și tracțiune semnificativ mai mare pe suprafețele netede
 • respinge nămolul, zăpada, pietrișul și alte elemente pe care le puteți întâlni
 • asigură că cele mai multe resturi sunt lăsate în urmă pe teren
 • rămâne în contact cu podeaua la diferite puncte de presiune, permitându-vă să va mișcați în mod natural și să continuați munca, oricât de exigentă ar fi și indiferent de vreme
 • reduce la minimum pierderile de energie, stresul și tensionarea articulațiilor

GripForce Easy Twist – potrivit pentru mediul interior:

Această talpă a fost concepută pentru a oferi o rezistență perfectă împotriva alunecării în majoritatea situațiilor de lucru în spații interioare. Designul general al fiecărei tălpi “Easy Twist” este format pentru a respinge eventualele lichide sau grăsimi de suprafață pe care le puteți întâlni.

Tălpile “Easy Twist” rămân în contact cu podeaua pentru mult mai mult timp decât talpa standard, chiar și în timpul mersului sau al alergării rapide (de exemplu, în timpul unei urgențe care necesită mersul la spital). De asemenea, creează o stabilitate și o securitate mai mare atunci când se efectuează mișcări și manevre bruște. Cu tehnologia dezvoltată de Emma ’’GripForce Easy Twist’’,  întoarcerile și mișcările bruște necesită mult mai puțină energie!

În perioada de testare s-a descoperit că designul Emma ’’GripForce Easy Twist” reduce energia necesară pentru o mișcare de la o poziție statică cu 35%.

Printre beneficiile tehnologiei “GripForce Easy Twist” se numără:

 • ideală pentru o rezistență perfectă, împotriva alunecării, în majoritatea situațiilor de lucru în spații interioare
 • respinge eventualele lichide sau grăsimi de suprafață pe care le puteți întâlni
 • rămâne în contact cu podeaua pentru mai mult timp decât talpa standard, chiar și în timpul mersului sau al alergării rapide
 • creează o stabilitate și securitate mai mare atunci când se efectuează mișcări și manevre bruște, întoarcerile și mișcările bruște necesită mult mai puțină energie
 • reduce energia necesară pentru o mișcare de la o poziție statică cu 35%

Ambele tehnologii folosesc o talpă din nitril și pu (poliuretan), pentru muncă extremă, rezistentă la ulei și acid, cu returnare de energie.

Ambele tehnologii folosesc “creste” special concepute, plasate în mod optim pentru a maximiza aderența și stabilitatea piciorului atunci când te urci pe o scară.