Emma


Emma safety footwear preferă să facă un pas mai departe decât proiectarea și producerea încălțămintei, fiecare articol fiind destinat să fie folosit că încălțăminte de protecție și nu ca un articol la modă.

Încălțămintea noastră de protecție este făcută pentru uz intensiv, cu o durată de viață fără precedent. Cu cele trei tehnologii cheie noi asigurăm că bocancii, pantofii și cizmele noastre sunt extrem de sigure chiar și în cele mai exigente circumstanțe. Hydro Control păstrează picioarele uscate prin ținerea la distanță a umezelii, Balance se concentrează pe poziția optimă a piciorului și Contact Management asigura o aderență maximă indiferent de suprafață.

Dorim să producem încălțăminte care nu numai că întrunește solicitările unui utilizator profesionist dar care îi depășește așteptările. Unul dintre principiile noastre este că pentru a produce o încălțăminte mai bună trebuie gășiți și folosiți oamenii care o poartă. În fiecare domeniu, ocupație și profesie în care încălțămintea obișnuită nu este de ajuns, există întotdeauna un pantof sau o cizmă Emma care suplinește orice cerință.

Încălțămintea de protecție Emma este destinată să dureze. Este posibil să te pensionezi înainte că aceasta să cedeze. Tratăm cu aceeași importanță ca și tine siguranța și confortul picioarelor tale. Din 1931, deci de mai bine de optzeci de ani, Emma rămâne producător de încălțăminte de protecție de o calitate remarcabilă. Fabricată în Limburg, Olanda.

„Multe s-au schimbat în 85 ani, dar nu și pasiunea noastră pentru calitate!”


Afla mai multe despre Emma

https://www.emmasafetyfootwear.com/home-en

Descarca de aici Catalogul

Produse Emma

Descoperă cele mai căutate produse de la Emma