Tricorp


Suntem Tricorp, o echipă care lucrează împreună pentru a dezvolta și produce cele mai bune haine de lucru pentru fiecare profesionist.

Tricorp este îmbrăcăminte de lucru pentru orice profesionist. Aceasta înseamnă nu doar haine de lucru pentru doamne și domni. Inseamnă mai mult decât haine de lucru pentru profesioniștii din cele mai diverse domenii. Credem că profesioniștii pot cere mai mult de la hainele lor de lucru. Îmbrăcămintea de lucru trebuie să se potrivească perfect. Postura și dorințele profesioniștilor nu fac diferența. Noi facem diferența.

Înțelegem că profesioniștii au nevoie de haine de lucru care să le îndeplinească cerințele individuale, așa cum înțelegem că toți profesioniștii au nevoie de haine de lucru sigure, fiabile și de înaltă calitate, indiferent de domeniul în care activează. Fie că este vorba de tricouri, pulovere, tricouri polo, îmbrăcăminte corporativă sau de înaltă vizibilitate, oferim îmbrăcăminte de lucru modernă, robustă, sigură și confortabilă.

Tricorp a devenit lider de piață în domeniul imbrăcămintei de lucru moderne datorită unei echipe dedicate și unei rețele profesionale de dealeri. Ne propunem să continuăm să oferim clienților noștri cea mai rafinată colecție de îmbrăcăminte de lucru fabricată în Olanda.

„Căutarea noastră infinită pentru perfecțiune nu este o alegere, este un sport de echipă!”


Afla mai multe despre Tricorp

https://www.tricorp.com/en/home

Descarca de aici Catalogul