Tranemo Workwear


Tranemo Workwear este unul din furnizorii europeni de top de îmbrăcăminte de protecție ignifugă și antistatică. Din această poziție are viziunea simplă că nimeni nu ar trebui să fie rănit grav într-un accident în condițiile în care îmbrăcămintea de protecție corectă ar fi putut preveni accidentul sau ar fi contribuit la reducerea consecințelor acestuia.

Ne străduim să facem locurile de muncă mai sigure dezvoltând continuu noi soluții avansate pentru articolele de imbracaminte multinorm și manusi antistatice. De asemenea, ajutăm să oferim pieței cele mai bune sfaturi despre cum să vă protejați împotriva diferitelor riscuri la locul de muncă, cum ar fi căldura, flacăra, arcul electric, metalul topit, substanțele chimice și riscul de explozie.

Tranemo Workwear funcționează numai cu țesături ignifuge, ceea ce înseamnă că protecția nu poate fi uzată sau eliminată din țesătură. Prin urmare, protecția oferită de țesătură durează pe toată durata de viață a produsului. Clienții noștri acoperă o mare varietate de sectoare industriale, inclusiv energie electrică, utilități, contractare, metalurgie, transport, infrastructură, produse chimice și petrochimice. Toate articolele noastre de îmbrăcăminte sunt complet certificate conform standardelor EN relevante.

Înființat în 1934, grupul Tranemo Workwear este format acum din sedii secundare localizate în Marea Britanie, Olanda, Germania, Danemarca, Finlanda și Norvegia, care împreună creează una dintre cele mai puternice organizații de vânzări din Europa de astăzi. Anual, grupul distribuie peste 600.000 de articole de îmbrăcăminte de calitate pentru clienții din întreaga Europă și din lume. Sediul nostru central și Centrul european de logistică se află în Tranemo, Suedia, iar cea mai mare parte a producției noastre se desfășoară în propriile noastre facilități din Europa.

Cu experiența noastră extinsă în dezvoltarea îmbrăcămintei de protecție inovatoare și funcționale, tindem spre zero răni provocate de flacără și căldură.

„Totul pentru un loc de muncă sigur!”


Află mai multe despre Tranemo Workwear

https://www.tranemoworkwear.co.uk/

Produse Tranemo Workwear

Descoperă cele mai căutate produse de la Tranemo Workwear