ToWorkFor Safety Shoes


ToWorkFor Safety Shoes este o marcă unică de încălțăminte de protecție care se potrivește cu tendințele modei și cele mai noi stiluri cu caracteristici ergonomice puternice. Creată pentru lucrătorii care au un nou mod de a trăi zilele de lucru și pentru profesioniştii care doresc să avanseze, simţindu-se bine cu fiecare sarcină, în fiecare zi.

Marca a fost creată pentru a îmbunătăți designul fiecărui articol de incaltaminte ToWorkFor și pentru a maximiza confortul pentru toți lucrătorii moderni și companiile de top. ToWorkFor Safety Shoes oferă un confort de neegalat, un design tehnic avansat cu o utilizare eficientă a materialelor premium.

Pantofi de protecție confortabili = Safety Runners
Acest model este un adevărat sinonim al confortului datorită tehnologiei Air Tubeless prezentă în toate modelele Safety Runners. Această tehnologie, testată și certificată de INESCOP, previne durerile de spate și este ideală pentru cei care petrec câteva ore stând în picioare sau mergând, deoarece protejează articulațiile, reducând forțele de impact cu până la 55%, crescând percepția de confort.

Pantofi de protecție confortabili = Workout
Cu o talpă Eva & Rubber moale și foarte ușoară, colecția WORKOUT cu talpa Memory Foam oferă o amortizare confortabilă în timpul mersului, ușurând presiunea piciorului. Modelele S1P au două opțiuni: una din Knit, care este un material foarte respirabil folosit la încălțămintea sport, potrivit pentru acele zile toride de vară, iar alta din material textil, disponibil în mai multe culori, garantând un aspect foarte colorat pantofului.

Pantofi de protecție confortabili = XFAST
În sfârșit, cel mai ușor model al nostru. Talpa SAFELIGHT cu compus EVA face din XFAST un aliat excelent pentru zilele lungi de lucru datorită ușurinței extreme și capacității de absorbție a impactului.

„Fii în siguranță. Simte-te în siguranță. Arată bine.”


Află mai multe despre ToWorkFor Safety Shoes

https://www.toworkfor.pt/

Produse ToWorkFor Safety Shoes

Descoperă cele mai căutate produse de la ToWorkFor Safety Shoes