Sioen


Sioen este inovatorul numărul unu în domeniul îmbrăcămintei de protecție de înaltă calitate, în segmentul său de industrie fiind lider pe piața europeană.

Cu o experiență de peste 55 de ani în multe domenii ale industriei, înțelegem ce au nevoie clienții noștri și condițiile în care lucrează angajații lor. Îi sfătuim și oferim soluții pentru a face mai sigure locurile lor de muncă. Este important purtați îmbrăcăminte adaptabilă condițiilor meteorologice în continuă schimbare: geci impermeabile, salopete impermeabile și pantaloni impermeabili. Cu conceptul nostru cu mai multe straturi va puteți menține uscat și cald. Rămâneți protejat împotriva vântului, ploii, grindinei și zăpezii.

O haina impermeabila stratificată este perfectă pentru a începe ziua de lucru bine protejat și pregătit pentru orice fel de vreme. Fiecare strat are propria funcție specifică și împreună interacționează și se completează reciproc pentru a-ți oferi confortul optim în timpul muncii. materialul folosit în technologia Flexothane® absoarbă transpirația iar corpul tău rămâne uscat, păstrând o temperatură constantă.

Sioen se concentrează pe cunoaștere, inovație și creativitate, materiale noi, procese de producție noi, servicii noi, nișe noi, piețe noi și pe noi cerințe. Centrele și laboratoarele de cercetare și dezvoltare din Belgia sunt dotate cu cele mai recente echipamente de testare. Putem afirma cu încredere ne putem compara cu cele mai importante institute de cercetare din lume din acest domeniu.

„Noi lucrăm zilnic pentru protecția ta!”


Află mai multe despre Sioen

http://sioen-ppc.com/en

Produse Sioen

Descoperă cele mai cautate produse de la Sioen