Sika Footwear


La Sika Footwear dezvoltăm, producem și furnizăm încălțăminte de protecție pentru toți lucrătorii, de la asistenta medicală cu schimbul de 12 ore la contractantul care construiește drumuri și poduri.

Sika Footwear este o companie daneză care a făcut primii pași în 1870. Nu că longevitatea este sinonimă cu calitatea, dar este dificil să se argumenteze împotriva a 150 de ani de perspectivă și rafinament. Astăzi folosim cunoștințele pentru a ne dezvolta propriile produse de la zero, precum și pentru a selecta și comercializa cele mai bune mărci de pe piață.

Da, știm multe despre încălțăminte de protecție la Sika Footwear. Dar pentru noi este la fel de important să îi ascultăm pe cei care poartă saboti esd, bocanci, cizme și orice alt tip de încălțăminte în viața de zi cu zi. Din acest motiv, dezvoltăm propriile noastre produse în strânsă cooperare cu utilizatorii, deoarece, în cele din urmă, opinia lor contează. Așadar, indiferent dacă asta înseamnă o talpă rezistentă la alunecare sau un confort chiar mai bun, vom face un efort suplimentar. Interesul comun creează cele mai bune rezultate.

Cu alte cuvinte, alegerea încălțămintei Sika vă oferă un întreg pachet și, de asemenea, garantează un serviciu care depășește așteptările obișnuite. Livrare rapidă și sigură, consultanță competentă și asistență promoțională sunt doar câteva dintre beneficiile care vă asigură clienți și angajați mulțumiți!

„Nevoile variază, dar aceeași cerință se aplică tuturor: încălțămintea de protecție trebuie să se potrivească atât picioarelor, cât și lucrului care trebuie făcut!”


Află mai multe despre Sika Footwear

https://www.sikafootwear.eu/

Produse Sika Footwear

Descoperă cele mai cautate produse de la Sika Footwear