Showa Safety Gloves


Showa este sinonim cu cel mai înalt grad de protecție a mâinilor și inovație. Tehnologia Showa Safety Gloves a schimbat pentru totdeauna industria de mănuși de protecție, de ce sunt capabile mâinile noastre și impactul pe care îl au asupra mediului.

Perfecțiunea nu este o destinație, este o călătorie condusă de inovație și, prin introducerea mai multor repere tehnologice în stilurile sale de manusi Showa, am ridicat ștacheta în mod regulat. Astfel de inovații subliniază, de asemenea, angajamentul de a perfecționa în mod continuu chiar și cele mai bune mănuș de protecție.

De la design la construcție, la țesătură și la senzație, mănușile sunt create mai bine pentru a funcționa mai bine, iar calitatea este țesută în fiecare fibră. Fiecare mănușă este concepută prin efectuarea unui studiu detaliat al tuturor parametrilor de calitate; design, adecvare, ergonomie, suplețe, performanță a materialelor și proceselor de fabricație – făcând posibilă atingerea echilibrului corect între siguranță, dexteritate, performanță și preț.

Fiecare test de rezistență posibil este efectuat în laboratoarele Showa Safety Gloves pentru a se asigura că fiecare mănușă este potrivită pentru lucru înainte de ambalare și livrare. Toate locurile de producție sunt certificate ISO 9001.

Showa Safety Gloves are control deplin asupra ecosistemului său industrial, permițând calitate constantă și perfecțiune la fiecare nivel. În mod uimitor, fiecare pereche de mănuși este încă inspectată manual, individual la sfârșitul procesului de producție, contribuind la o politică „Zero defecte”. Găsirea unui echilibru între diferitele elemente, acesta este sensul Showa în japoneză.

„Showa Safety Gloves este pionier în calitate, performanță și protecție pentru a oferi mâini obișnuite și abilități extraordinare”!


Află mai multe despre Qualitex Workwear

https://www.showagroup.com/eu-en

Produse Showa Safety Gloves

Descoperă cele mai căutate produse de la Showa Safety Gloves