Sanaplast


Încă de la înființare Sanaplast dezvoltă și comercializează produse și soluții inovatoare care permit oamenilor obișnuiți să acorde primul ajutor în tratarea ochilor, rănilor și arsurilor.

Compania Sanaplast a fost fondată în 1993 de către domnul Ludwig Friedl. De atunci, numele Sanaplast a garantat produse de înaltă calitate. Standardul de calitate ridicat al produselor noastre este rezultatul unei politici de calitate urmărite în mod constant în toate departamentele companiei.

Prin definiție, primul ajutor constă în totalitatea măsurilor care se aplică imediat în cazul unei urgențe medicale până la sosirea serviciului de urgență sau până la intervenția unui medic. Trusa de prim ajutor împreună cu alte produse de prim ajutor ajută la tratarea rapidă a leziunilor comune cât și a celor ce necesită o intervenție promptă.

Este nu numai recomandabil dar și abolut necesar ca trusa de prim ajutor și diferitele produse de prim ajutor să existe atât în locuințele persoanelor particulare dar și la fiecare loc de muncă și în incinta instituțiilor publice sau private ce găzduiesc comunități de copii, adolescenți sau bătrâni, precum creșe, grădinițe, școli, etc.

Când există un accident, este extrem de important să luați primele măsuri în primele secunde și să acționați eficient.

„Siguranța ta este vitală!”


Află mai multe despre Sanaplast

http://www.sanaplast.de/

Produse Sanaplast

Descoperă cele mai cautate produse de la Sanaplast