Safety Jogger


Safety Jogger este unul din leaderii inovației în încălțămintea de protecție, precuparea esențială fiind de a crea încălțămintea potrivită pentru utilizatorul potrivit.

O experiență de peste 50 ani în cercetare, dezvoltare și producție de încălțăminte de protecție ne determină afirmăm încălțămintea de protecție este esențială pentru a lucra într-un mod sigur și responsabil. Și pentru este în natura noastră protejăm, am creat și colecția de mănuși de protecție, destinate protejeze mai mult decât picioarele utilizatorilor.

Datorită investițiilor continue în inovare, testării extinse a produselor în toate etapele și cunoștințelor echipei, Safety Jogger oferă o gamă largă de pantofi de protecție, bocanci de protecție, cizme de protecție cu bombeu metalic sau fără, și mănuși de protecție cu diverse carateristici tehnice, destinate uzului profesioniștilor în domeniul construcțiilor, al industriei și al serviciilor. De asemenea, oferim și o gamă variată de pantofi de lucru, bocanci de lucru și cizme de lucru cu bombeu compozit sau fără. Monitorizăm ultimele modificări ale standardelor de siguranță și încercăm întotdeauna le respectăm sau le depășim, acolo unde este posibil.

Safety Jogger a fost înființat în 2001 ca parte a grupului belgian Cortina, care este unul dintre cei mai mari distribuitori europeni de încălțăminte de protecție, cu 25 de milioane de perechi vândute anual, ceea ce i-a dat în scurt timp posibilitatea de a deveni un brand internațional. Este vital știi ce tip de protecție se potrivește cel mai bine modului de lucru, deci nu te mulțumi alegi unul la întâmplare. Așadar,

„Noi avem grijă picioarele și mâinile tale fie în siguranță!”


Afla mai multe despre Safety Jogger

https://www.safetyjogger.com/en

Descarca de aici Catalogul

Produse Safety Jogger

Descoperă cele mai căutate produse de la Safety Jogger