Reebok Safety Shoes


Reebok Safety Shoes este un brand global de inspirație americană, cu o moștenire profundă în fitness. De fapt, misiunea este de a fi cel mai bun brand de fitness din lume. La Reebok, știm că măreția nu vine din a sta pe loc. Avem o lungă istorie de depășire a granițelor.

Colecția de încălțăminte de protecție și lucru Reebok, compusă din bocanci, pantofi, cizme si adidasi de munca, este ideală pentru lucrătorii din depozitare, horeca, domeniul medical și construcții. Realizată în stiluri atletice, casual și anti-alunecare, este concepută pentru a oferi combinația perfectă de confort și performanță. Iar încălțămintea militară și tactică este construită pentru utilizare riguroasă pe teren, operațiuni tactice, antrenament și alte activități în uniformă de garnizoană.

Reebok Safety Shoes a fost înființată în Marea Britanie în 1958, ca companie însoțitoare a lui J.W. Foster and Sons, o companie de articole sportive care a fost fondată în 1895 în Bolton, Lancashire. Din 1958 până în 1986, marca a prezentat Union Jack în logo-ul său pentru a semnifica originile companiei. Compania a început să distribuie pantofi care au fost purtați de sportivii britanici. Au fost făcuți celebri de campionul olimpic de 100 m Harold Abrahams (care va fi imortalizat în filmul câștigător al premiului Oscar Chariots of Fire) la Jocurile Olimpice de vară din 1924, organizate la Paris.

Nu mai sunt anii 1980, dar astăzi continuăm să fim îndrăzneți în tot ceea ce facem. Suntem curioși, provocatori, spirituali și neașteptați. Suntem Reebok Safety Shoes.

„Pantofi și cizme de lucru concepute cu tehnologii de performanță atletică pentru o combinație perfectă de confort și siguranță”!


Află mai multe despre Reebok Safety Shoes

https://reebokwork.com/

Produse Reebok Safety Shoes

Descoperă cele mai căutate produse de la Reebok Safety Shoes