Redbrick Safety Sneakers


Aflat în topul producătorilor in domeniul siguranței, Redbrick Safety Sneakers deține o colecție extinsă de adidasi de protectie. Modelele înalte ajung la o înălțime uniformă și sunt adesea purtate în construcție, fiind cunoscute pentru confortul purtării și aspectul modern. În plus, colecția de încălțăminte joasă este formată din adidași de protecție și o linie cu modele clasice. Acești pantofi sunt ideali pentru munca în depozit, de exemplu.

Trăiești o singură dată, vrei să te distrezi și să arăți bine. Nu-i așa? Și noi credem la fel. S-a terminat cu încălțămintea de protecție grea, asta nu mai este posibil. În 2008 am introdus prima pereche de adidași de protecție. De protecție, dar frumoși. Peste un milion de perechi au fost deja vândute și nu stăm liniștiți. Continuăm să inovăm. În 2018 am lansat colecția Redbrick Motion: extrem de ușoară și foarte confortabilă. În special pentru utilizare în depozite și logistică.

Redbrick Safety Sneakers lucrează pentru stilul tău la locul de muncă. Pentru că noi credem că siguranța și stilul nu se exclud reciproc, ci se completează reciproc. De ce ar trebui să poți alege? Cu adidașii noștri ne asigurăm că toate picioarele sunt protejate optim la locul de muncă și că toată lumea arată și bine. Pentru că aceasta este cartea de vizită pentru munca pe care o prestezi.

Siguranța pe primul loc, moda pe primul loc. Asta-i Redbrick. O gamă versatilă de adidași care a cucerit întreaga piață europeană a încălțămintei de protecție. Indestructibili, confortabili, sportivi și la modă. Ideali pentru utilizare la locul de muncă și acasă.

„Redbrick Safety Sneakers, stilul tău la locul de muncă!”


Află mai multe despre Redbrick Safety Sneakers

https://www.redbrick.eu/

Produse Redbrick Safety Sneakers

Descoperă cele mai căutate produse de la Redbrick Safety Sneakers