Qualitex


Qualitex este o companie specializată în dezvoltarea, fabricarea și furnizarea de îmbrăcăminte și încălțăminte de lucru și de protecție, ce acordă o deosebită importanță confortului, calității și siguranței.

Qualitex oferă livrare rapidă, datorită depozitului central din Germania și a unui stoc semnificativ. Pentru fabricarea produselor folosește noi tehnologii și materiale inovatoare, pentru a îndeplini standardele europene. Toate articolele de îmbrăcăminte și încălțăminte de lucru și de protecție sunt supuse unor verificări stricte de calitate. Un control final cuprinzător asigură respectarea tuturor normelor și protecția utilizatorului.

Aceeași grijă și preocupare se aplică și prețurilor. O analiză atentă și complexă a pieței curente a condus la practicarea unor prețuri echilibrate și competitive, oferind posibilitatea generării unei cifre de afaceri considerabile.

V-ați imaginat vreodată primind un apel că persoana iubită este în spital din cauza unui incident care a avut loc? Qualitex oferă produse destinate să te protejeze împotriva oricăror pericole ce apar în munca zilnică și depune eforturi pentru a conștientiza utilizatorul asupra importanței folosirii continue a acestora la locul de muncă.

Cu Qualitex munca devine o distracție!”


Afla mai multe despre Qualitex

Qualitex

Produse Qualitex

Descoperă cele mai căutate produse de la Qualitex

Salvează
Salvează
Salvează
Salvează
Salvează
Salvează
Salvează