Mediscore


Suntem Mediscore, distinctivi în articole medicale și de prim ajutor și suntem bucuroși să oferim primul ajutor în descoperirea produselor noastre medicale, de la plasturi până la foarfecele de bandaj și până la vaccinuri.

Mediscore face parte dintr-un holding sub denumirea de Lagaay Group. Mediscore și Lagaay International fac parte din acest holding. Lagaay Group este un furnizor de produse medicale cu sediul în Rotterdam, inima transportului internațional. Misiunea Lagaay Group este de a fi cel mai bun partener de afaceri în industria produselor de îngrijire medicală și de a menține satisfacția optimă a clienților.

Compania soră a Mediscore, Lagaay International, furnizează medicamente și echipamente de protecție navelor și companiilor care activează offshore. Mediscore se concentrează pe furnizarea unei game largi de articole medicale către întreprinderi (de la mari companii industriale la IMM-uri), lanțuri de vânzare cu amănuntul și alte companii comerciale.

Din Rotterdam operăm în ce privește articole și dispozitive medicale pentru fiecare industrie. Calitatea și continuitatea sunt importante pentru noi. Clienții noștri sunt pe primul loc. Asistența pentru găsirea articolelor și dispozitivelor medicale potrivite este scopul nostru. Aceasta se traduce printr-o gamă cuprinzătoare, de înaltă calitate, un preț bun, stoc suficient, logistică bine gândită și livrare la timp.

„Sportul nostru este primul ajutor!”


Află mai multe despre Mediscore

https://www.mediscore.nl/

Produse Mediscore

Descoperă cele mai căutate produse de la Mediscore

Salvează
Salvează