Mapa Professional


Mapa Professional reprezintă inovație în protecția mâinilor, mai mult de un milion de mănuși profesionale fiind fabricate zilnic și vândute pe 5 continente.

De la lansarea primei mănuși din anul 1957, Mapa Professional a fost întotdeauna condusă de aceeași viziune: protejarea bunăstării angajaților din întreaga lume și siguranța că mediul lor de lucru este curat, sigur și sănătos. Ne-am stabilit obiectivul de a fi principalul jucător pe piața mănușilor de protecție de înaltă calitate, datorită cunoașterii nevoilor utilizatorilor, inovării continue, produselor de înaltă tehnologie și distribuției eficiente.

Oferim o gamă largă de mănuși, respectiv mănuși de unică folosință ce oferă flexibilitate, robustețe și confort, mănuși rezistente la lichide ce conțin factori scăzuți de agresivitate chimică, mănuși de protecție la substanțe chimice, uleiuri, acizi și solvenți, mănuși de protecție la manipulare, mănuși rezistente la tăiere, mănuși de protecție antitermică și mănuși speciale pentru uz în medii critice. Pot fi folosite in industria alimentară, de construcții, auto, salubritate, întreținere tehnică, drumuri și autostrăzi și nu numai.

Companie de origine americană și producător de talie mondială, Mapa Professional este prezentă în America de Nord, America de Sud, Europa, Rusia, Turcia și alte țări. Întreaga gamă de mănuși de protecție este certificată CE în conformitate cu legislația și standardele europene.

„Noi oferim o soluție pentru fiecare mână care muncește!”


Află mai multe despre Mapa Professional

http://www.mapa-pro.com/our-gloves.html