Lowa Safety Shoes


Cu producția sa de aproape 3 milioane de pantofi în fiecare an, Lowa Safety Shoes este unul dintre mărcile de top pentru încălțăminte pentru drumeții și exterior din Germania, Austria și Elveția. Lowa Safety Shoes își vinde produsele în 75 de țări de export și sponsorizează peste 30 de sportivi ca parte a LOWA PRO Team, LOWA ACTIVE Team și LOWA CLIMBING Team.

Suntem o companie globală care nu își uită niciodată rădăcinile. Dezvoltam, producem si comercializam incaltaminte lowa barbati si femei. Ne bazăm afacerea pe trei obiective generale: cea mai bună calitate, o potrivire perfectă și inovații în toate domeniile.

Acest angajament se reflectă în fiecare aspect al afacerii noastre și se extinde cu mult dincolo de limitele operațiunilor companiei. Suntem conduși de creșterea sustenabilă a companiei, nu de tendințele pe termen scurt. Valorile tradiționale precum încrederea, onestitatea și respectul ne modelează afacerea. Aplicăm aceste principii nu numai în interacțiunile noastre zilnice unul cu celălalt, ci și în relațiile noastre de afaceri.

Fundația noastră solidă este producția celor mai bune produse și nu facem compromisuri în asigurarea acestui lucru. Dorim să oferim consumatorilor cea mai bună experiență posibilă în aer liber cu produsele noastre.

Suntem întotdeauna conștienți de responsabilitatea pe care o avem față de clienții, comercianții cu amănuntul, partenerii, furnizorii și producătorii noștri. În această eră a globalizării, aplicăm în mod intenționat o filozofie „Made in Europe” – și solicităm furnizorilor și producătorilor noștri să semneze Codul nostru de conduită.

Ca marcă internațională de exterior, luăm în considerare natura și mediul înconjurător. Folosim resursele cu moderație și luăm în considerare în mod sistematic sustenabilitatea în activitatea noastră de dezvoltare.

„Pur și simplu mai mult…”!


Află mai multe despre Lowa Safety Shoes

https://lowa-work.com/en/

Produse Lowa Safety Shoes

Descoperă cele mai căutate produse de la Lowa Safety Shoes