Honeywell


Honeywell inventează tehnologii care abordează importante provocări ale lumii în domeniul energiei, siguranței, securității, productivității și urbanizării globale.

Modelul nostru de operare reunește procese de management al afacerii și inițiative inovatoare pentru a crea o întreprindere de clasă mondială. Echipamentele, tehnologiile și produsele noastre pentru protecție respiratorie, printre care: semimăști de protecție, măști integrale și filtre pot preveni ca o situație de urgență devină o tragedie, iar soluțiile noastre de securitate protejează împotriva amenințărilor în curs de apariție.

Povestea Honeywell se întinde pe mai mult de 125 de ani și cuprinde câteva companii predecesoare și activitatea inspirată a zeci de mii de oameni. Dar misiunea și valorile noastre fundamentale au fost coerente încă de la început:

Viziunea noastră pentru un viitor sigur, confortabil, mai curat și mai eficient ….

Credința noastră constantă în puterea inovației

Iar dorința neîncetată de îmbunătățire continuă. De la geneza noastră din 1885 și până în prezent acestea sunt principiile care ne-au dus la progresele și inovațiile din ultimul secol și … un sfert

„Construim o lume mai inteligentă, mai sigură și mai durabilă!”


Afla mai multe despre Honeywell

https://www.honeywell.com/

Produse Honeywell

Descoperă cele mai cautate produse de la Honeywell

Salvează
Salvează
Salvează
Salvează