HLM Workwear


HLM Workear oferă îmbrăcăminte de lucru profesională de o calitate superioară la un preț competitiv.

Dintotdeauna ne-am propus producem articole de îmbrăcăminte funcționale cu o potrivire perfectă, în diferite culori și materiale, ideale pentru lucrul în spații închise sau în aer liber, rezistente la sifonare și la pete, cu o bună izolare termică, motiv pentru care oferim: salopete si pantaloni, jachete, combinezoane și halate.

Îmbrăcămintea noastră de lucru este creată cu atenție din cele mai bune materiale, o atenție deosebită fiind acordată și accesoriilor, precum fermoarele YKK și protecția specială la genunchi cu formă ergonomică tehnologie Cordura®. Toate salopetele și pantalonii de lucru sunt prevăzute cu o bandă elastică în spate, astfel încât hainele rămână în poziție în timpul lucrului. Fiecare articol de îmbrăcăminte este prevăzut cu detalii indispensabile, iar mulțimea de buzunare și așezarea lor eficientă te asigura vei avea toate uneltele necesare asupra ta.

HLM Workear și-a început activitatea în Olanda ca o afacere de familie iar astăzi am devenit un grup internațional. Ne-am extins cu rapiditate în Europa de Vest și dorim convingem și restul lumii îmbrăcămintea noastră de lucru este varianta potrivită atât într-o fabrică cât și pe un șantier de construcții sau în interiorul unui service auto. Oriunde teai afla și indiferent în ce condiții de lucru, noi suntem mândri oferim

 „Îmbrăcăminte de lucru, așa cum îmbrăcămintea de lucru trebuie fie!”


Produse HLM Workwear

Descoperă cele mai căutate produse de la HLM Workwear