Havep


Havep depășește cu mult îmbrăcămintea de înaltă calitate, oferind în același timp stil, confort și siguranță.

Articolele de haine de protectie din colecția Havep sunt făcute pentru cei inovativi. Comercianți ambițioși și dinamici care înțeleg modul în care îmbrăcămintea lor contribuie la acea primă impresie atât de importantă. Motiv pentru care fiecare articol are un aspect contemporan, sportiv și poate fi personalizat pentru a se potrivi stilului vostru de casă, chiar și în cantități mici.

Fabricăm îmbrăcăminte de protecție, de lucru și imbracaminte ignifuga si antistatica cu un ochi pentru viitor. Datorită cusăturilor triple și a țesăturii Cordura® incredibil de puternice, puteți fi siguri că îmbrăcămintea dumneavoastra va rezista mult timp. Ceea ce este bine pentru voi, dar și pentru mediu. Și cel mai important dintre toate, când ați terminat de purtat, ne-o puteți da înapoi. Ne vom asigura că materialele pe care o conțin capată o a doua viață.

Fiecare articol din colecția Havep a fost testat cu atenție de către profesioniști. Designerii noștri optimizează apoi fiecare articol pe baza constatărilor lor, până la cele mai mici detalii. Acesta este motivul pentru care colecția noastră este plină de funcții inteligente care nu numai că asigură o zi de lucru mai plăcută, ci și haine de protecție mai durabile.

„Cu Havep nu lucrezi niciodată singur!”


Află mai multe despre Havep

https://www.havep.com/en

Produse Havep

Descoperă cele mai cautate produse de la Havep