Grisport


În 1977 frații italieni Graziano și Mario Grigolato au decis să-și pună la treabă cunoștințele și să înființeze Grisport, un producător specializat de cizme și încălțăminte lucrate manual pentru drumeții și agrement. De-a lungul anilor, Grisport s-a concentrat pe tehnologie de ultimă generație, inovație, cercetare și dezvoltare pentru a deveni unul dintre cei mai importanți producători din prezent.

Colecția de bocanci Grisport și pantofi Grisport provine din designul italian, dintr-un important lanț de producție, din atenția la detalii și dintr-o tehnologie de producție care, în rezumat, oferă încălțăminte confortabilă și performantă, cu un stil original. Nu numai că fabricăm toate produsele noastre în Italia, ci creăm și dezvoltăm toate ideile inițiale și fiecare proces de proiectare exclusiv aici.

Expertiză, experiență, cercetare & dezvoltare și inovație – acestea sunt ingredientele folosite pentru brevetarea producției încălțămintei noastre și tehnicile utilizate pentru fabricarea membranelor și materialelor de înaltă performanță, în timp ce continuăm să încorporăm experiența tradițională și atenția la detalii asociate cu produsele fabricate manual. Grisport produce încălțăminte tip:

• Light Step: încălțăminte pentru oraș (pantofi, cizme și sandale);
• Trakking și Outdoor: încălțăminte pentru munte (bocanci și pantofi);
• Safety: încălțăminte de protecție (cu talpa Vibrăm protectoare, rezistență la temperatură și penetrare, bombeu precum și fețe din piele și materiale impermeabile).

Ne străduim în mod consecvent să îndeplinim misiunea primordială și continuă a Grisport – CONFORT – prin crearea unei game de peste 5.000 de stiluri de încălțăminte de calitate, cu modele elegante și tehnologie de ultimă generație. Grisport își distribuie produsele sale “Made în Italy” în întreaga lume din fabrica sa de 40.000 mp cu peste 2000 de angajați. Datorită calității produselor sale, aproximativ 80 % din producție este destinată exportului.

„O întreagă lume de descoperit!”


Află mai multe despre Grisport

https://www.grisportsafety.eu/

Produse Grisport

Descoperă cele mai căutate produse de la Grisport