Fristads


Fristads creează soluții deosebite de îmbrăcăminte de protecție care satisfacă pe cei mai buni profesioniști, astfel încât aceștia poată continua construiască lumea, din nou și din nou.

Cu o experiență de peste 90 de ani, înțelegem nevoile utilizatorilor profesioniști mai bine decât oricine. Pentru știm care sunt nevoile tale, pentru corpul este instrumentul tău cel mai important, și pentru un confort mai bun conduce la o mai bună performanță, producem o îmbrăcăminte de protecție funcțională, durabilă și sigură, cu un design de actualitate.

Fristads deține o gama largă de îmbrăcăminte de protecție destinată utilizatorilor profesioniști în domeniul construcțiilor, al industriei și al serviciilor. Fristads este membru al grupului de lucru SIS pentru textile, forumul suedez pentru dezvoltarea și actualizarea standardelor internaționale. Această poziție ne permite ne îndeplinim cerințele mai exact decât oricine altcineva și ne ajută păstrăm o poziție puternică în rândul mărcilor de imbrăcăminte de protecție europene.

Indiferent de modul în care ne dezvoltăm și ne extindem, va exista întotdeauna un distribuitor local lângă tine, astfel încât ai acces facil la produsele noastre. Și nu uităm standardele posibile privind condițiile de muncă și drepturile lucrătorilor sunt un aspect important. Prin urmare, ne continuăm colaborarea cu Fundația Fair Wear și împreună lucrăm pentru a asigura un tratament echitabil pentru profesioniștii noștri. Iar acum,

trecem la treabă!”


Afla mai multe despre Fristads

https://www.fristads.com/

Descarca de aici Catalogul

Produse Fristads

Descoperă cele mai căutate produse de la Fristads