Elten Safety Shoes


Încălțăminte de protecție Elten Safety Shoes „proiectată în Germania” este de înaltă calitate, sigură și durabilă, materialele folosite contribuind nu numai la o mai bună protecție, ci și la prelungirea duratei de viață a produselor.

Indiferent că discutăm de bocanci pompieri, sandale fara bombeu metalic sau saboti cu bombeu metalic, încălțămintea de protecție Elten Safety Shoes oferă purtătorului un sentiment autentic de siguranță. Și este o impresie nicidecum deplasată: încălțămintea este realizată nu doar fără compromisuri la cele mai înalte niveluri de calitate, ci este concepută și conform specificațiilor, dintre care unele depășesc cu mult cerințele reglementărilor actuale de standarde.

Poate că această abordare constant centrată pe oameni îi face pe angajații noștri puțin mai motivați, mediul nostru mai prietenos, procesul nostru de luare a deciziilor puțin mai rapid și metodele noastre de lucru mai flexibile. Este cu siguranță unul dintre motivele pentru care clienții Elten Safety Shoes sunt puțin mai fericiți cu noi. Și intenționăm să ne folosim toată energia și personalitatea pentru a ne asigura că așa rămâne.

În 1910, viziunea fondatorului nostru Johann van Elten a adus o descoperire pentru încălțăminte de protecție așa cum o cunoaștem astăzi: primul articol de încălțăminte din piele în loc de lemn. Astăzi suntem unul dintre cei mai importanți producători de încălțăminte din Europa. Această tradiție, împreună cu devotamentul personal al fiecărui angajat, stă la baza angajamentului nostru față de protecția și siguranța individului.

„Realizat cu pasiune”!


Află mai multe despre Elten Safety Shoes

https://elten.com/en/

Produse Elten Safety Shoes

Descoperă cele mai căutate produse de la Elten Safety Shoes