Elka Rainwear


De-a lungul anilor am produs cizme sold din cauciuc, haine impermeabile, îmbrăcăminte de lucru, îmbrăcăminte antitermică, jachete softshell și alte tipuri de îmbrăcăminte pentru clienții noștri. Dar am realizat, de asemenea, producție specială de cizme pantalon și cizme șold, huse pentru remorci de biciclete, huse pentru piloni folosiți în aeroport și multe altele cu calități funcționale speciale. Nu am primit încă o provocare pe care nu am rezolvat-o.

ELKA Rainwear a fost fondată în Karup de Ejnar Lauridsen în 1958. Numele provine de la inițialele fondatorului (EL) și numele orașului (KA). Produsele erau în primul rând lenjerie intimă pentru bărbați și femei, precum și îmbrăcăminte impermeabilă. Acest lucru s-a dezvoltat încet în colecția pe care o cunoaștem astăzi.
În 1979, numele a fost schimbat în denumirea mai internațională „ELKA Rainwear A/S” și am continuat să lucrăm cu provocarea de a ne proteja împotriva extremelor naturii. Acest know-how înseamnă că suntem capabili să vindem produse de înaltă calitate, cu o funcționalitate excelentă.

Atunci când creăm haine de lucru funcționale implicăm clienții noștri în procesul de proiectare și testare, deoarece vor face diferența în viața lor de zi cu zi. Know-how-ul este cea mai mare resursă a noastră, iar această experiență, combinată cu dinamism, ne asigură că rămânem flexibili și inovatori.

La ELKA Rainwear lucrăm cu materiale precum PU, PVC, nailon, poliester, microfibre, bumbac etc. Know-how-ul nostru în producție și materiale este foarte important atunci când începem o cooperare pe producții speciale. De aproape 20 de ani avem propria fabrică de producție în Lituania și avem o rețea bună în China, unde furnizorii existenți sunt parteneri de mulți ani.

Ne mândrim să facem produse de calitate, precum și să oferim încredere și flexibilitate în livrare. Suntem bucuroși să împărtășim cunoștințele noastre privind proiectarea, construcția, selecția materialelor și producția. Gradul de implicare depinde de client.

„Punem accentul pe nevoile tale!”


Află mai multe despre Elka Rainwear

https://elkarainwear.dk/en

Produse Elka Rainwear

Descoperă cele mai căutate produse de la Elka Rainwear