Drager


Drager este sinonim cu tehnologia pe viață de mai bine de 130 de ani. Protejarea, susținerea și salvarea vieților este o parte cheie a ADN-ului nostru. Clienții noștri luptă pentru a salva viețile multor persoane, zi de zi. Această cunoaștere nu numai că este o sursă de motivație pentru munca noastră, ci este și standardul pe care ni l-am stabilit.

Produsele noastre, masti Drager, echipamente de stingere a incendiilor, detectoare de gaze și multe altele, își pot îndeplini promisiunile numai dacă noi și partenerii noștri de afaceri respectăm anumite principii. Este important să ne tratăm clienții, colegii, furnizorii și partenerii de vânzări cu cel mai înalt grad de profesionalism și fiabilitate, zi de zi. Fiecare dintre noi este responsabil pentru protejarea și îmbunătățirea imaginii Drager în întreaga lume. Ne așteptăm ca angajații și partenerii noștri de afaceri să acționeze cu integritate absolută și să respecte oamenii și legile din toate țările în care activăm.

Oamenii încredințează produselor noastre cea mai valoroasă posesie: viața lor. Deci, produsele noastre trebuie să fie de încredere în orice moment. Prin urmare, dispozitivele Drager trebuie să îndeplinească cele mai înalte standarde de calitate, de la dezvoltare până la producție și livrare, până la exploatare și service.

Transformarea tehnologiei în „Tehnologie pentru viață”!


Află mai multe despre Drager

https://www.draeger.com/ro_ro/Home

Produse Drager

Descoperă cele mai căutate produse de la Drager