CMT (Cemex Trescon)


Cemex Trescon este un furnizor internațional de produse de igienă, echipamente de protecție individuală și dispozitive medicale de unică folosință.

Deținem o gama largă de mănuși de unică folosință. Gama constă din mănuși din diverse materiale, cum ar fi latex, nitril, vinil, MPXX și PE (polietilenă). Mănușile de unică folosință sunt esențiale în mediile în care igiena este crucială, cum ar fi în industria alimentară, industria auto, servicii de sănătate, laboratoare și agricultură.

Pentru a fi siguri de o bună igienă, este înțelept să optați pentru mănuși de unică folosință care au fost testate și care respectă standardele europene. Mănușile de unică folosință oferă protecție dublă. Pe de o parte, protejează utilizatorul mănușii. Pe de altă parte, oferă protecție pacientului sau produselor expuse riscului de poluare din partea utilizatorilor.

Cemex Trescon a luat ființă cu peste 100 ani în urmă în Rotterdam, Olanda, iar de atunci ne mișcăm, ne dezvoltăm și ne modernizăm. Ascultând nevoile clienților noștri putem să ne adaptăm continuu produsele și serviciile la cerințele în schimbare ale pieței. Ceea ce rămâne constant este calitatea noastră. Suntem interesați nu numai de calitatea produselor noastre, ci și de calitatea relației noastre cu tine, clientul nostru.

„De aceea gândim împreună, lucrăm împreună și ne dezvoltăm împreună cu tine!”


Află mai multe despre Cemex Trescon

https://www.cemextrescon.nl/en

Produse Cemex Trescon

Descoperă cele mai cautate produse de la Cemex Trescon