Avedo Safety


Avedo Safety este unul dintre cei mai importanți furnizori de echipamente de protecție personală (EIP) și se angajează să satisfacă nevoile individuale ale fiecărui client. Oferim produse, sisteme și servicii excelente.

Compania noastră este specializată în furnizarea de echipamente individuale de protecție și îmbrăcăminte pentru a satisface toate nevoile lucrătorilor. Din 2012 oferim o gamă completă de echipamente de protecție, inclusiv manusi lacatus, manusi sudor, manusi lacatus, incaltaminte și ochelari. Misiunea noastră este de a servi în mod eficient piața greacă și de a ne exporta produsele pe piețele de peste mări cu produse inovatoare care asigură întotdeauna calitate înaltă, preț corect și încredere în raport cu mediul natural și social.

Cu experiență dovedită în produse de siguranță de înaltă calitate, tehnologie inovatoare și servicii excelente, suntem mândri să depășim așteptările clienților noștri. Deservim fiecare ramură a economiei, cum ar fi întreprinderi mici, mijlocii și mari, clienți din sectorul privat și public, agricultură și industria veterinară, construcții, medical, minerit, industria petrolului și gazelor.

Produsele noastre sunt fabricate după cele mai stricte specificații, sunt testate și controlate constant pentru a vă oferi cea mai înaltă calitate din întreaga noastră gamă. Avedo Safety S.A. a fost certificată ISO 9001:2015 în mai 2018 de TUV Austria Hellas. Certificatul a fost acordat pentru procedurile urmate în cadrul operațiunilor de zi cu zi și pentru calitatea serviciilor oferite, urmând filozofia corporativă de dezvoltare și îmbunătățire continuă. În acest spirit, promisiunea noastră a sloganului corporativ „siguranța ta” reprezintă securitate maximă în mediul de lucru.

„Siguranța ta contează!”


Află mai multe despre Avedo Safety

https://avedo.gr/?lang=en

Produse Avedo Safety

Descoperă cele mai căutate produse de la Avedo Safety