ATG Gloves


Concentrat pe inovație și calitate, ATG Gloves creează, dezvoltă și produce mănuși de protecție mecanică care sporesc performanța celui mai sofisticat instrument de lucru, respectiv mâna.

Credem în menținerea simplității și oferim doar 4 tipuri de mănuși care sunt prietenoase cu pielea, extrem de confortabile și extrem de durabile. Toate mănușile noastre, inclusiv manusi antitaiere, sunt acreditate dermatologic de către Skin Health Alliance și sunt spălate înainte de ambalare, permițându-ne să le garantăm „proaspăt scoase din ambalaj”, astfel cum se certifică de către Oeko-Tex® standard 100. Toate ingredientele utilizate la producerea mănușilor noastre sunt în conformitate cu REACH și niciunul dintre produsele noastre nu conține SVHC (substances of Very High Concern – substanțe de preocupare ridicată).

Într-o industrie condusă de externalizare, ATG Gloves este un producător tradițional care folosește cele mai noi tehnologii pentru a livra mănuși de protecție de top. Facem totul singuri și garantăm că nimic nu este externalizat. la ATG Gloves Nu dezvoltăm mănușă cu mănușă, ci mai degrabă investim în dezvoltarea platformelor tehnologice care să răspundă nevoilor clienților. Această abordare ne permite să oferim o experiență consistentă în toate familiile de mănuși (de exemplu AIRtech® pentru MaxiFlex® și MaxiCut®).

Platformele noastre tehnologice se concentrează în jurul a trei piloni – confort, durabilitate și Hand Care (Curățenie), care funcționează împreună pentru a oferi experiența ideală pentru mănuși pentru fiecare aplicație specifică.

„Oferim valoare pentru bani”!


Află mai multe despre ATG Gloves

https://www.atg-glovesolutions.com/en

Produse ATG Gloves

Descoperă cele mai căutate produse de la ATG Gloves