Ansell


De 125 de ani Ansell a furnizat cele mai avansate soluții de protecție pentru milioane de oameni la locul de muncă și acasă, menținându-i departe de orice pericol. Experiența noastră, produsele inovatoare și tehnologia avansată oferă clienților noștri liniștea sufletească și încrederea pe care nicio altă marcă nu le poate oferi.

Ansell este un producător mondial de manusi de protectie chimica și se află în fruntea tehnologiei materialelor de zeci de ani. Înseamnă că puteți avea încredere că alegeți un produs excelent care oferă protecție de calitate în medii periculoase. Ansell se mândrește cu faptul că duce ergonomia și performanța mănușilor de lucru la un nivel superior. Citat ca fiind „Pasionați de protecție”, istoria companiei în industrie le permite să creeze produse incredibile de protecție a mâinilor. Au douăsprezece centre de cercetare și dezvoltare la nivel global, menținându-și gama de articole la cele mai înalte și noi standarde.

Ansell este și un lider global în soluții de protecție personală. Fondată acum peste 100 de ani, proiectează, dezvoltă și fabrică o gamă largă de soluții de protecție pentru mâini și brațe compatibile cu aplicații industriale și medicale. Viziunea Ansell este de a crea o lume în care oamenii să se bucure de o protecție optimă împotriva riscurilor la care sunt expuși. Produsele sunt fabricate la cele mai înalte standarde, garantând o protecție maximă care îndeplinește sau depășește așteptările de calitate.

„Cream o lume protejată de Ansell”!


Află mai multe despre Ansell

https://www.ansell.com/eu/en

Produse Ansell

Descoperă cele mai căutate produse de la Ansell